Principală » Articole » Articolele mele

Schimbarea stilului de viata

         Obezitatea este o boala care se manifesta printr-un numar mare de kilograme in plus fata de greutatea normala.Aceste kilograme in plus produc disconfort si ofera un aspect neplacut(formele normale ale corpului sunt acoperite de colacei de grasime).

          Pentru a scapa de numarul mare de kilograme in plus trebuie urmat un regim de slabit combinat cu efectuarea unei activitati fizice.

          Dar urmarea unui regim de slabit nu este suficient.Cel mai important lucru este mentinerea greutatii normale obtinute.Astfel trebuie schimbat stilul de viata.Vechiul stil de viata presupunea consumarea oricaror alimente in cantitati mari,la orice ora.Un nou stil de viata presupune consumarea alimentelor in cantitati mici,la ore fixe si numai a celor care sunt mai usoare.De asemenea,trebuie efectuata o activitate fizica.

           Schimbarea stilului de viata este foarte importanta deoarece numai astfel greutatea nou obtinuta poate fi pastrata si mentinuta pe timp indelungat.Daca nu se efectueaza o schimbare a stilului de viata,toate rezultatele obtinute in urma unui regim de slabit si unei activitati fizice nu se vor mai vedea si s-ar ajunge iar la vechiul stil de viata impreuna cu un numar mare de kilograme in plus.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina (29-05-2015)
Vizualizări: 178 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0