Principală » Articole » Articolele mele

Retete pentru regim de slabit

                                          Ciorba

     ceapa,ardei gras rosu,verde,galben,morcovi,carne(bucati de 100 g),bors,Delikat,ardei iuti,sare,piper,patrunjel

         

          Ceapa se taie marunt.Ardeii si morcovii se taie cubulete mici.Se calesc ceapa,ardeii si morcovii in putin ulei.Carnea se pune la fiert,iar dupa ce a fiert se adauga ceapa,ardeii si morcovii caliti si borsul.Se lasa sa fiarba impreuna,apoi se adauga Delikat,ardei iuti,sare,piper,patrunjel.Se mai lasa sa fiarba putin.

 

                                           Supa

      ceapa,ardei gras rosu,verde,galben,morcovi,carne(bucati de 100 g),Delikat,ardei iuti,sare,piper,patrunjel

 

            Ceapa se taie marunt.Ardeii si morcovii se taie cubulete mici.Se calesc ceapa,ardeii si morcovii in putin ulei.Carnea se pune la fiert in apa,iar dupa ce a fiert se adauga ceapa,ardeii si morcovii caliti.Se lasa sa fiarba impreuna,apoi se adauga Delikat,ardei iuti,sare,piper,patrunjel.Se mai lasa sa fiarba putin.

 

                                      Piureu cu carne  

         cartofi,lapte,oua,carne(bucati de 100 g),rosii,Delikat,sare,piper

 

                Se fierb cartofii in apa,dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se piseaza,apoi se adauga lapte,oua,sare si se freaca bine cu 1 lingura de lemn.Carnea se pune intr-o tava,se adauga apa,rosii,Delikat,sare,piper si se da la cuptor unde sta pana e fiarta bine.Se serveste apoi cartofi piureu cu 1 bucata de carne si putin sos.

 

                                       Varza cu carne

        varza,rosii,ceapa,ardei gras rosu,galben,verde,morcovi,carne(bucati de 100 g),Delikat,sare,piper,foi de dafin

 

                Ceapa se taie marunt.Ardeii si morcovii se taie cubulete mici.Se calesc ceapa,ardeii si morcovii in putin ulei.Varza se toaca subtire,se pune apoi intr-o cratita la fiert.Se lasa sa fiarba,apoi se adauga ceapa,ardeii si morcovii,se mai lasa putin la fiert,apoi se adauga rosiile.Se lasa sa fiarba,apoi se adauga Delikat,sare,foi de dafin.Se mai lasa sa fiarba putin.

 

                                             Friptura

             carne(bucati de 100 g),rosii,Delikat,sare,piper,usturoi

 

                 Carnea se pune intr-o tava,se adauga apa,rosii,Delikat,sare,piper,usturoi pisat si se da la cuptor pana se fierbe.Se serveste 1 bucata de carne cu putin sos.

 

                                               Mazare

          mazare,ceapa,ardei verde,rosu,galben,morcovi,rosii,Delikat,ardei iuti,sare,patrunjel

 

                  Ceapa se taie marunt.Ardeii si morcovii se taie cubulete mici.Se calesc ceapa,ardeii si morcovii in putin ulei.Mazarea se pune la fiert,iar dupa ce a fiert se adauga ceapa,ardeii si morcovii.Se lasa putin la fiert,apoi se adauga rosiile.Se lasa la fiert,apoi se adauga Delikat,ardei iuti,sare,patrunjel.Se mai lasa sa fiarba putin.

 

                                                 Snitel

           carne,lapte,oua,faina,Delikat,sare,piper

 

                    Dintr-o bucata de carne mai mare,se taie bucatele mici care se bat cu batatorul de snitele,apoi se dau cu Delikat,sare,piper,se pun intr-o farfurie,se toarna lapte peste ele si se lasa pana intra laptele in ele.Apoi se dau prin oua si faina si se prajesc in ulei.Se serveste 1 bucata de snitel.  

                        

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina (04-04-2014)
Vizualizări: 298 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0