Principală » Articole » Articolele mele

Masuri de combatere a obezitatii

          Obezitatea este o boala care afecteaza o mare parte din populatia Pamantului.Obezitatea este cauzata de o alimentatie prea mare pe o perioada lunga de timp.Consecinte ale acestei boli sunt atacul de cord,accidentele vasculare cerebrale,diabetul.

          O masura de combatere a obezitatii este regimul de slabit.Obezitatea este o boala care poate fi tratata printr-un regim de slabit care trebuie urmat pana la obtinerea greutatii si siluetei normale.Regimul de slabit joaca un rol important in obtinerea greutatii normale deoarece numai astfel,datorita unui consum de alimente mai putin si mai usor pe o perioada lunga de timp,se pot observa rezultate pozitive in legatura cu silueta.

          Persoanele cu surplus de greutate care vor sa slabeasca trebuie sa fie consecvente,hotarate,sa nu abandoneze lupta usor si sa lupte pana la capat caci satisfactiile vor aparea sigur.

          O a doua masura de combatere a obezitatii este efectuarea unei activitati fizice.Activitatea fizica poate consta in o plimbare de 1 ora  de mers pe jos in ritm vioi,exercitii fizice sau un sport.Organismul se va simti mai invigorat,mai plin de energie si de viata.

          O a treia masura de combatere a obezitatii este mentinerea unui stil de viata in care silueta si greutatea nou dobandite sa fie pastrate,un stil de viata in care consumul de alimente sa fie putin si usor si sa fie efectuata o activitate fizica.

          Regimul de slabit,activitatea fizica si stilul nou de viata cu un consum de alimente putin si usor si o activitate fizica sunt arme importante impotriva obezitatii.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina (03-04-2015)
Vizualizări: 123 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0