Principală » Articole » Articolele mele

Despre mancare si bautura

         Mancatul si bautul sunt principalele modalitati prin care organismul se hraneste si are energie.Altfel nu ar putea trai.Organismul este,in general,obisnuit cu mancare gatita si cruda si bautura preparata natural sau imbuteliata,din care isi ia toti nutrientii necesari pentru a se hrani si elimina restul.

         Mancarea si bautura pot fi consumate fie pentru a se hrani organismul si a produce energie,fie pentru ca produc placere.Mancarea si bautura trebuie consumate zilnic,nu trebuie sa ne infometam nemancand 1 zi sau cateva zile deoarece organismul poate deveni anemic si se poate deregla.

         Felurile de mancare si bautura cu care organismul  este obisnuit sunt:supa,ciorba,tocanita,sarmale,varza,piureu,mere,pere,struguri,ciocolata,tarta cu visine,apa,suc de portocale, etc.

        Organismul trebuie sa fie obisnuit sa consume multe si diferite feluri de mancare si bautura pentru ca fiecare are rolul sau in viata,obisnuind organismul cu un mod de viata diversificat,acesta putand astfel sa se adapteze si sa se regleze in functie de nevoi prin consumarea unei combinatii de feluri de mancare si bautura.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina (26-06-2015)
Vizualizări: 219 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0