Principală » Articole » Articolele mele

Despre calorii

          Toata lumea considera ca mancatul este o activitate placuta,consumand diferite sortimente de mancaruri cu mare placere si in cantitatea dorita.Daca ceva este bun,de ce sa nu mancam?Ne simtim bine si acest lucru ne place.Dar,din pacate,consumand prea multa mancare ne ingrasam,ajungand sa suferim de un surplus de greutate din ce in ce mai mare.

          Acest lucru se intampla din cauza ca toate alimentele consumate au fost in cantitate mare si organismul nostru nu a avut timp sa transforme numarul de calorii foarte mare adus de aceste alimente in energie,astfel cantitatea in plus de calorii fiind transformata in depozite de grasime.

           De aceea,pentru a nu ne imbolnavi mai mult,trebuie sa spunem "STOP" mancatului de mancaruri in cantitati mari si sa incepem sa urmam un regim de slabit pentru a reduce din surplusul de greutate acumulat,un regim de slabit care sa constea intr-un mancat mai putin si mai usor ca pana acum.

            Reducand-se numarul de calorii consumate printr-un regim de slabit,ajungem sa scadem din greutate si sa avem o silueta si o greutate normala.   

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina (23-01-2015)
Vizualizări: 127 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0