Principală » 2015 » Iulie » 6 » Regimul de slabit si schimbarea stilului de viata
7:32 AM
Regimul de slabit si schimbarea stilului de viata

          Obezitatea este o boala care afecteaza foarte multe persoane in lume.Se manifesta printr-un numar mare de kilograme in plus,iar arma cea mai eficienta in lupta cu ea este regimul de slabit.Astfel,fiind o boala care presupune consumul unei cantitati mari de alimente,modalitatea cea mai eficienta de a lupta contra ei este consumul mai mic si mai usor de alimente.

           Schimbarea unui mod de viata in care consumul de alimente era mare intr-un mod de viata in care este urmat un regim de slabit si apoi un stil de viata in care consumul de alimente este mai mic si mai usor este o schimbare benefica pentru organism.

           Urmarea unui regim de slabit nu este suficient.Cel mai important lucru este mentinerea greutatii normale obtinute.Vechiul stil de viata presupune consumarea alimentelor in cantitati mari,la orice ora.Noul stil de viata presupune consumarea alimentelor in cantitati mici,la ore fixe si numai a celor usoare.

            Schimbarea stilului de viata este foarte importanta deoarece numai astfel greutatea nou obtinuta poate fi pastrata si mentinuta pe timp indelungat.

Vizualizări: 110 | Adăugat de: SpaiuAdrianaCrina | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0